0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: istefano - 03-04-2007, 21:55:19mali prolistal , e sad zanima me nesto dali ga ja mogu vec sad cvikat ili trebam pricekati da grane malo odrvenaste i dali ce mu tu biti kraj rasta ili ce on i na tim granama poceti bacati jos ove godine nove izbojemoja preporuka ti je... nabavi jos koje drvce, barem 5 ili jos bolje 10 komada. zašto? ovako si usmjeren na jedno jedino drvce i silom bi htio nekaj s njim. onda rezuckas, gnojis, zalijevaš, presađujes nekoliko puta i NE DAS MU MIRA. svako jutro, svako popodne dođes do njega i vrebas sa skaricama. jel da??!! mislim, razumijem te nije lako. zato si nabavi jos koje, pa makar te ....
mali prolistal , e sad zanima me nesto dali ga ja mogu vec sad cvikat ili trebam pricekati da grane malo odrvenaste i dali ce mu tu biti kraj rasta ili ce on i na tim granama poceti bacati jos ove godine nove izboje
Ono je Atropurpureum a ne disectum, disectum ima tanje i nazubljeno lišće kao čipka.
Citat: Mladen - 12-04-2007, 16:16:02Ono je Atropurpureum a ne disectum, disectum ima tanje i nazubljeno lišće kao čipka.Jos jednom ponavljam:Acer palmatum "dissectum atropurpureum"!!!Ovaj varijetet postoji,to je ta "cipka".M
Da li je Stefanov palmatum taj ili obican atropurpureum,jos je tesko rec na fotki.M
a ebiga dat cu si truda , na greskama se uci ... nikad nikad ne kupujte drca bez ijednog lista na grani
Samo ga pusti da raste. Nemoj ništa cvikat dva mjeseca, a možeš ga počet hranit kroz dva tjedna.