0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Kad detaljno pofotkam dljeta, otvorit ću novu temu gdje će zainteresirani moći vidjeti HRAM ponudu alata.
Citat: Mario - 05-05-2008, 08:15:07Kad detaljno pofotkam dljeta, otvorit ću novu temu gdje će zainteresirani moći vidjeti HRAM ponudu alata.Imamo temu Gdje što kupiti i po kojoj cijeni? pa ubaci tamo da je sve na jednom mjestu.
Mario a ovaj etui za posložiti ih šivaš ti?? ili
Citat: Davor - 05-05-2008, 13:16:05Mario a ovaj etui za posložiti ih šivaš ti?? ili eh, Čajkomlat se nosi u tvrdim, radničkim ispucalim rukama sa zemljom ispod noktiju ..... koji ste vi šminkeri
Tu bi se prevarila, čajkomlat su nosile i uredno njegovane ruke s precizno manikiranim dugim noktima,.... uostalom Čajko je svjedok
Moguće, ali ta osoba nije bonsaistica, bonsaistice imaju uredne nokte samo na nogama
Istina je. Vidio svojim oćima...Prosim lepo !!! Moja su drva sva živa!!! postotak uspiješnog vađenja je 100%
Mene pa zanima kakšna je cena vseh setov, se pravi da bi vzel vsak komad po enega, kakšna je skupna cena in če bi mi potem lahko to kdo pripeljal sabo na razstavo v Ljubljano.
Dlijeta i nožići su mi stigli u ruke i izgledaju fantastično! ... uskoro ću ih testirati na jednoj zelenici.Hvala Mario!