0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Mario - 02-05-2008, 09:28:52Nazvao me kovač i potvrdio da će dljeta i nožići biti gotova kako je dogovoreno! Svi koji ste ih naručili, razmislite o isporuci i dostavi! Detalji na PP !Ajde super! Ja sam već počeo lagano sa sezonskim radom na drvima pa kad kompletiram alat totalno ću se zahuktati.
Nazvao me kovač i potvrdio da će dljeta i nožići biti gotova kako je dogovoreno! Svi koji ste ih naručili, razmislite o isporuci i dostavi! Detalji na PP !
Citat: Andrijachi - 02-05-2008, 10:04:52Citat: Mario - 02-05-2008, 09:28:52Nazvao me kovač i potvrdio da će dljeta i nožići biti gotova kako je dogovoreno! Svi koji ste ih naručili, razmislite o isporuci i dostavi! Detalji na PP !Ajde super! Ja sam već počeo lagano sa sezonskim radom na drvima pa kad kompletiram alat totalno ću se zahuktati.Sad će ti malo toga faliti, s obzirom na arsenal koji si nabavio
Da mi je netko prije 2-3 godine rekao da ću danas imati toliko kvalitetnog bonsai alata rekao bih mu da je lud! Ali korak po korak i nakupilo se.
Kopija "SiDiao" - malih dlijeta / koji dugi i nepraktični naziv za fine alatke predlažen da ih preimenujemo u "MaRio" dlijetaovaj "Rio" bi triba bit kratkosilazni (valjda ) ko onaj grad di bude veliki karneval
Ako sam mojom nesmotrenošću ili senilnošću zaboravio još nekog zaslužnog za ovaj projekat, neka se ne vrijeđa i slobodno se javi!
Citat: Mario - 02-05-2008, 11:33:05Ako sam mojom nesmotrenošću ili senilnošću zaboravio još nekog zaslužnog za ovaj projekat, neka se ne vrijeđa i slobodno se javi!Idu i meneeee
HR = HrvatskaA = AndrijaM = Mario
Neki dan me majstor koji mi radi na kući traži neku polugu, ja pitam-" Jel može Čajkomlat?"Sve mi je bilo čudno kad nije znao o čemu govorim.
Naućit će, ako nije I jel poslužio čajkomlat?
Citat: Mario - 02-05-2008, 13:17:13Naućit će, ako nije I jel poslužio čajkomlat?Čajkomlat se piše velikim slovom!!
PSdogovorite se sa Mladenom i Sivcem, da sve pošaljem zajedno ili kak hoćete!
Citat: Mario - 02-05-2008, 10:13:03PSdogovorite se sa Mladenom i Sivcem, da sve pošaljem zajedno ili kak hoćete!Može sve na našu adresu. Poslat ću ti je na pp.