-nije valjda mein kun mačka ,prelijepa cica....
nije pobogu
ipak mi je draže da je mačka manja od mene ....
Netko od roditelja je perzijski, pa je čupava. Skoro je uginula, našli su je u jako lošem stanju .... još se oporavlja, pola dlake sa stražnjice joj je obrijano radi operacije .... ali sve to sada prošlo, pazimo je i oporavlja se.
Jooj obrijane dlake na stražnjici... takva je i moja najnovija maca, samo što su joj dlake otpale jer ne kontrolira stolicu pa stalno curi i smrdi ko sam vrag. Isto ima duge dlake na koje se lovi svakakva prljavština a najviše njegova. Zato se i zove Bobo smrad, najgroznije i najsmrdljivije biće na ovome svijetu. Nisam imao srca otjerati ga, pa sad trpim. Nisam siguran da će mu se ikada oporaviti probavni trakt i kontrola stolice, bio je tako mršav i jadan da je jedva hodao. Sad je već bolje, malo se udebljao ali još uvijek je Bobo smrad. Grozan je, susjedi me izbjegavaju...
Done odi kod veterinara i traži nešto protiv proljeva i crijevnih parazita pa mu daj to i velike su šanse da ozdravi ,jedino če biti problem ako ga je neko pregazio onda možda zauvijek neće imati kontrolu stolice.
Inače mačke su uredne i puno vremena troše na uređenje krzna tako da je očito da se radi o nekoj povredi,no imaju i jednu izuzetnu sposobnost a to je da prebole razno-razne boleštine više manje za kratko vrijeme. Želm da ozdravi-kod mene sve životinje imaju svoje mjesto i jako ih volim.
Znaš ono:volite životinje ali nemojte zanemariti ni ljude