0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Mario - 23-07-2009, 10:01:39Citat: Goran Cajko - 23-07-2009, 09:50:24Zapravo imam! Jin je još uvijek katastrofalno umjtan!!! Meni izgleda kao ogoljena podkoljenica...Možda je napravio osnovnu formu jina, a sve ostalo prepustio vanjskim utjecajima, taj suhi dio će kroz koju godinu, ispucati od vlage i sunca i izgledati prirodnije od ikakvog zahvata alatom. Ti mi kompletno djeluje kao cooler i vjerojatno nije za instant rješenja... možda velim Ma, valjda čovjek zna kaj radi. Ziher bolje od mene...
Citat: Goran Cajko - 23-07-2009, 09:50:24Zapravo imam! Jin je još uvijek katastrofalno umjtan!!! Meni izgleda kao ogoljena podkoljenica...Možda je napravio osnovnu formu jina, a sve ostalo prepustio vanjskim utjecajima, taj suhi dio će kroz koju godinu, ispucati od vlage i sunca i izgledati prirodnije od ikakvog zahvata alatom. Ti mi kompletno djeluje kao cooler i vjerojatno nije za instant rješenja... možda velim
Zapravo imam! Jin je još uvijek katastrofalno umjtan!!! Meni izgleda kao ogoljena podkoljenica...
Citat: Goran Cajko - 23-07-2009, 09:50:24Zapravo imam! Jin je još uvijek katastrofalno umjtan!!! Meni izgleda kao ogoljena podkoljenica...Možda je napravio osnovnu formu jina, a sve ostalo prepustio vanjskim utjecajima, taj suhi dio će kroz koju godinu, ispucati od vlage i sunca i izgledati prirodnije od ikakvog zahvata alatom.
izvor: http://www.bonsai-fachforum.de/viewtopic.php?f=4&t=5173&start=45...meni je ovo totalni promašaj!
...meni je ovo totalni promašaj!
Drvo je samo po sebi imalo odličan pokret grana i u najgorem slučaju moglo je odglumiti ovo sa fotke od PN, pa čak i bolje u gornjem djelu.Vidio sam to neki dan i skoro komentirao
Ovo mi je fenomenalno...mislim na ideju sa djetetom... drvo ima prekoviška tog suharka na vrhu....Na prvoj fotki djete ima 6g. a na drugoj 11g.Rječ je o kčeri Antonia Pajerasa.
Mene više ljuti što ne bi imao pojma što s takvim komadom. Tanko na početku, onda kvrga pa opet tanko i tek ona prvo zelenilo. Dijagnoza - neupotrebljivo ili nikad niš vrhunsko od toga. A tip napravi nešto odlično