0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Goran Cajko - 23-01-2008, 15:25:57Di si kupio Liapor?MD-profil na Žitnjaku. Moram opet u nabavku jer sam prvih 50L potrošio. Mislim da je vreča bila 56kn.
Di si kupio Liapor?
Citat: Mario - 23-01-2008, 15:27:40Citat: Goran Cajko - 23-01-2008, 15:25:57Di si kupio Liapor?MD-profil na Žitnjaku. Moram opet u nabavku jer sam prvih 50L potrošio. Mislim da je vreča bila 56kn.ovdje je 80 kn
Da li su vreće tenisita od 18kuna i 30 lipa, isto od 50L?
Citat: Andrijachi - 23-01-2008, 15:49:49Da li su vreće tenisita od 18kuna i 30 lipa, isto od 50L?Ne bi se kladil u to... bilo bi to jedva nosivo dvojici ljudova.Liapor je puuuuuno lakši od tenesita. Tenesit je ko cigla, a mislim da vreča nema više od 20L
Imam još jednu varijantu gore navedene koju moram provijerit, no to nikom neću javit.
U MD-u je neki popust na gotovinu, mislim 16%, pa oda i tam ispada između 70 i 80 kn
Citat: Andrijachi - 10-01-2008, 15:44:59To i mene zanima. Čini mi se da cigla i nije baš porozna. Ne kužim što je ovo "ekspandirana". Očito prođe kroz neki proces ... 1.TENESIT iz CIGLANA ZAGREB je mjevena cigla dobivena drobljenjem sveg i svačeg od crijepova, punih i šupljih cigli znači sve mogučeg škarta2. TENESAND (Sebastijanova štela) je ekspandirana cigla (to ja koliko sam ja skužio nešto kao one čokoladne pahuljice
To i mene zanima. Čini mi se da cigla i nije baš porozna. Ne kužim što je ovo "ekspandirana". Očito prođe kroz neki proces ...
Ma jok stari, Tenisand (tako ga bar tip zove) ti je čista uredno mljevena cigla, nepravilnotrokutastokugličasta. Dogovarao sam četvorku i šesticu. Jučer je tip bio kod mene. Sad ću vam stavit fotku
Super da će biti i šestica, jer će nam poslužiti pogotovo za veće biljke. Hoće li biti dovoljno tenisita za sve? Marija i ja smo htjeli kupiti 20-ak vreća jer smo mislili da su pakiranja od 50L, ali ako su pakiranja od 20L onda bi nam trebalo bar 40 vreća!