0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Gal, ti si genije, to mi je oduvjek bilo jasno
Simpatićno... vjerujem i dovoljno čvrsto za tvoj kalibar drva
Mrak!!!! Ovo si fantastično sklepao... gle, da nisi sve to nabrojao kaj si koristio pomislila bi da si kupio gotovo. Tako bar na slici izgleda. Odličan oblik kostura nosiljke
Citat: Andrijachi - 08-09-2009, 09:15:29Gal, ti si genije, to mi je oduvjek bilo jasno …ah prijatelju, nema to dodirnih točaka sa genijalnošću, već sa onim drugim aspektom stanja uma…
Citat: Mario - 08-09-2009, 09:23:51Simpatićno... vjerujem i dovoljno čvrsto za tvoj kalibar drva ...stari skeptiku! Kaj će mi nosiljka koja može nositi 100 kila?
Citat: gal - 08-09-2009, 09:41:50Citat: Andrijachi - 08-09-2009, 09:15:29Gal, ti si genije, to mi je oduvjek bilo jasno …ah prijatelju, nema to dodirnih točaka sa genijalnošću, već sa onim drugim aspektom stanja uma…Netko je opisao um kao krug. Počinje sa genijalnošću a završava sa ludilom Ako gledaš sa druge strane onda vidiš da su ta dva aspekta potpuno stopljena.
....čini mi se da smo svi pomalo zabrijali, alati i pomagala kojima smo se naoružali.... katastrofa... bolje da sam krenuo sa sakupljanjem pivskih podložaka
Citat: Mario - 08-09-2009, 09:59:03....čini mi se da smo svi pomalo zabrijali, alati i pomagala kojima smo se naoružali.... katastrofa... bolje da sam krenuo sa sakupljanjem pivskih podložaka ... eh nije to ništa ... postoje tamo negdje neki ljudi za koje niti ne znamo ... evo andrija je sinoć dobio sliku "dalmatinskog čajkomlata na rasklapanje", nevjerovatno
Gle....jednostavno ne želim znati da postoji... ne vidim kaj pišeš, gluh sam pa i ne čujem... doooooosta mi je!!!!....ajde samo probaj poslati tu fotku
Super!!!Ima toliko poprečnih šipki da se bojim da ćeš početi vaditi nekakve mastodonte