Posebno mi se sviđa, ako pogeldate na slici, to kaj se može učvrstiti i oko struka. Hoćemo li to igdje pronaći za kupiti kod nas nemam pojma. Ali svakako bi taj dio bio jako važan. Jer inače će sve plesati i rušiti se na sve strane dok budemo hodali i s drvom kačili po drugom drveću u šumi.
Ti uvjek nađeš vrlobitan detalj. To oko struka nije samo da se ne ljulja, razmišljam i o tome d adio težine prenesem i na bokove, jer to u večini slučajeva tome i služi. Znam po mom fotoruksaku. Imam to u planu riješiti.
Da ne ispadne da nekog nagovaran na HRAM, radite ljudi što vam volja, ja sam se zagrijao za projektiranje ovog i napravit ću si pouzdano pomagalo, svidlo se kome ovo ili ono
Pa vidiš kako sam precizna
Ne sumnjam da ćeš razraditi sve detalje. Nadam se da ćeš i sve pronaći po našim dućanima, skupa s nama drugima.
No, vidi ovo kaj je Mare našla na netu. Pa to je super. 400 kuna, gotova stvar. Naravno da imamo veliki problem a to je dostava, zato smo se i u svemu usmjerili na majstora jer nam dostava šteka. Bilo bi odlično malo se raspitati kak bi to išlo s dobavom i koliko bi to koštalo. Možda je isplativo a nema zezancije ni oko čega.