Evo kako ćete do TENISITA doći.
Dogovor je, na kraju, da si svak ode sam po Tenisit. Dakle, nema aranžmana s Donom, to je bespotrebna komplikacija. Čovjek je pripremio paletu (50 vreća) tenisita kojega bi sada kamionom trebalo furati k Donu, a to je, priznat ćete malo stupidno. Isto tak možete i otić 10 km dalje po njega, a bez da gnjavimo Dona, a i meni se ne da više posredovati. Nema ni potrebe.
Dođete do centra Sesveta.
U Sesvetama na semaforu skrenete lijevo na velikom raskršću, ne ravno za Dugo Selo nego kao da idete u Križevce (valjda).
Tom cestom se vozite cca 5, 6 kilometara do mjesta Soblinec.
Kad prođete Soblinec, 500m poslije Soblinca s desne strane je nogometno igralište.
Poslije nogometnog igrališta, 50 metara lijevo je makadamski put i ploča s imenom firme na ćošku, piše "Ferosanitarija".
Kad skrenete u tu makadamsku cesticu, vozite oko 50m i ispred vas je Ferosanitarija pogon.
Uđete nutra i kažete da je dogovoreno s gazdom za Tenisit, uzmete vreće kolko hoćete, platite i idete.
Ime gazde je gospodin Cesar Ivo, 098 249 261, možete mu se javiti ako ima nekakvih problema, inače nije potrebno. Možete nazvati i mene ak nemrete do njega.
Možete otići po materijal svakim radnim danom od 07-16h. Osim subote i nedjelje.
Jedna vreća košta 20 kuna.
Odsijan je poseban miks od 4-7mm.
Pozdrav S