0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Mario - 01-08-2007, 12:25:43Ima u jednom centru kojeg više ne reklamiram, nešto kao dva kruga na lagerima. To služi da staneš na to i onda nekaj kao vježbaš pokretima bokova. Fi je 40cm, funkcionira super (imal sam ga prije 5g) i košta oko 60 kn. Lagano prenosivo i drži 150 kg. Nabavili smo rotirajuci dio koji sluzi kao stalak ispod TV-a, i spojili ga izmedju dvije daske za pizzu .
Ima u jednom centru kojeg više ne reklamiram, nešto kao dva kruga na lagerima. To služi da staneš na to i onda nekaj kao vježbaš pokretima bokova. Fi je 40cm, funkcionira super (imal sam ga prije 5g) i košta oko 60 kn. Lagano prenosivo i drži 150 kg.
Ja ću vjerovatno doći ranije da završim onaj pinus na koji sam jučer potrošio dobra dva sata
Citat: DonQuijote - 02-08-2007, 08:21:00Ja ću vjerovatno doći ranije da završim onaj pinus na koji sam jučer potrošio dobra dva sata Ali Pinus jučer ni tam došla.
Citat: hknezovi - 02-08-2007, 09:40:43Citat: DonQuijote - 02-08-2007, 08:21:00Ja ću vjerovatno doći ranije da završim onaj pinus na koji sam jučer potrošio dobra dva sata Ali Pinus jučer ni tam došla. Bemmu zato mi se sve i činilo kao uzaludan trud
oprostite kaj me danas nebu , jerbo imam pripreme za godisnji , moram obaviti posljednji shoping ,jer sutra nakon posla picim
ajde ajde , namjerno si uzel godisnji kasnije da ti nebude prevruce dok brstis jamadorije po slemenu