hehe
nadao sam se ozbiljnijim odgovorima :)
Ovo je vrlo ozbiljan odgovor !!!
Ili još pokoji odgovor...
Šeta žirafa savanom i brsti vrhove drveća, čoha se slon o stablo i trga grane sve u 16, usput guli i koru..., brsti koza vulgaris ili neka plemenita po grmlju i tak iz godine u godinu, puše vjetar i trga grane koje ponekad padnu i na neku mečku CLK 500...
Sve je u Prirodi i normalno i nenormalno. Neke životinje smo spremni nazvati korisnim a druge štetnim, samo zato jer smo mi stvorili takva mjerila. Prirodne pojave mi zovemo nepogodama jer ubijaju ljude i ruše im kuće. Ta ista nepogoda prođe i nenaseljenim djelom svjeta i nikom ništa.
Duboko u meni je ostala ona izreka....
Ko u srcu uspije uzgojiti stablo, stvorio je uvjet da na granu sleti ptica koja će mu pjevom razvedriti dušu.Moralizirati oko bonsaia mogu samo ograničeni ljudi koji naginju fanatizmu.
Zaljubljenik u bonsai će kroz tu umjetnost, prije osjetiti prirodu oko sebe od onog koji misli da je moralno i etički hodati po svjetu kao "anđeo" i činiti dobro... Da i dobro smo proglasili dobrim a zlo zlim, razmislite jesmo li uvijek u pravu ili je to samo subjektivan doživljaj!?!?