Hvala Donu, Goranu i Andriji na prijedlozima i Mariji na požurnici na rad
Obišao sam drvo u nedjelju i utvrdio da je obilno bacil pupove po cijelom deblu. One najgornje sam poskodao, jer mi na toj visini ni u kom slučaju ne trebaju izboji, nešto sam ih ostavio u donjem dijelu jer je iz jednog mijesta bacio i po 3 pupa, pa sam ostavljao najsnažnije. Sad trenutno nemam u glavi sliku, koji pupovi su ostali, no ima ih več i za Goranov prijedlog.
Gorane, moram priznati da me na prvi pogled poprilično iznenadila crvena crta onak nisko kak si je povukao, no sad malo po malo sjeda na mjesto
Done,kad bi mi uspjelo napraviti nešto prema tvom prijedlogu, bio bi najzadovoljniji.
Andrija, ova Pallova opcija bi izgledala fenomenalno na ovom "mom" nebariu. Jedina nedoumica je kak odrezati drvo i kaj ostaviti što se vidi i iz fotki.
Duplo deblo koje raste iz panja je različitih debljina i nagiba.Šaljem fotke za daljnje prijedloge. Ako fotka nije zadovoljavajuča, otići ću sutra pofotkati bolje, no molio bi vas sve da ne štedite ideje i pokušate me usmjeriti kako ne bi zabrljao ovaj primjerak.
Ako sam dobro shvatio svi se slažete da drvo trebam sada skratiti i u korijenu i u deblu?!?!
Koliko daleko od debla skratiti korijen?
Da li da mu samo skratim površinske korijene, a sve ispod u zemlji da ne raskapam i ostavim kak je?