0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
P.S. Kad smo već kod rogova, zar se neki pripravci ne rade u rogu .... ili sam nešto krivo skužila
Citat: Marija - 12-06-2007, 13:17:19 kad kolega iz ureda kaže da toga ima kod njega u polju - da je se ne mogu riješiti.... Ajme!!! Jadan ja!!!
kad kolega iz ureda kaže da toga ima kod njega u polju - da je se ne mogu riješiti....
A što je sa propravkom od preslice .... Evo taman surfam i tražim kako izgleda .... poznajem dosta biljaka i trava, ali ona mi nije poznata.... kad kolega iz ureda kaže da toga ima kod njega u polju - da je se ne mogu riješiti....
Večinom se koristi kao preventiva za gljivične bolesti.
Prva i treča slika mi čudno izgledaju, no druga je definitivno prava !!!Ne znam iz kojeg su izvora fotke!?!!?
Preventiva A djeluje li protiv njih, jer na nekim maslinama imam čađavicu (glivično oboljenje)
Iz istog izvora - http://www.plant-identification.co.uk/skye/equisetaceae/equisetum-arvense.htm
Slaven kaže da će ti uz određenu naknadu dati da mu pokosiš preslicu
Citat: Marija - 12-06-2007, 11:40:58P.S. Kad smo već kod rogova, zar se neki pripravci ne rade u rogu .... ili sam nešto krivo skužila Moj pokojni deda je držao brus u kravljem rogu jer je onda (uslijed kozmičkih utjecaja) dotični bolje brusio kosu... je..je..znali su stari ljudi...
... nemojmo vise o ovoj temi ...
Citat: Andrijachi - 12-06-2007, 14:06:35 ... nemojmo vise o ovoj temi ... ...svaki otpor je uzaludan, biti ćeš asimiliran!!!
Kravlju dilemu sam riješio, aaa..... ali jel mi možete objasniti zašto su vikinzi nosili rogove na kacigama????
A djeluje li protiv njih, jer na nekim maslinama imam čađavicu (gljivično oboljenje)