Danijel, najgore što možeš sad napraviti je da budeš uvrijeđen na ljude koji ti odgovaraju na pitanja i žele ti pomoći. Gledaj, svatko tko ti je ovdje bilo što odgovorio učnio je to s namjerom da ti pomogne, i pri tome ti je poklonio malo svog vremena.
Ako ti Andrija kaže Kristalon 18-18-18 onda stvarno nema smisla pitati ponovo jel se gnojivo zove Kristalon 18-18-18. Ako ti je preporučio druga dva gnojiva onda je očito nebitno koje je od ta dva bolje jer čovjek koristi ta dva vjerojatno ovisi o tome kojeg prvog nađe u trgovini. E sad, ako tebe zanima koliko to košta onda kao i svi mi drugi, uzmeš tu informaciju i odeš u internetska bespuća dok ne pronađeš najbliži dućan i cijene. Vjeruj mi, da je Andrija znao gdje toga ima u Gorici i koliko to tamo košta rekao bi ti. Ne možeš očekivati da će netko s foruma pretraživati internet ili nazivati telefonom trgovine tražeći informacije za tebe. Svi živimo u drugim sredinama i dostupni su nam različiti materijali.
Lijepo je to što postavljaš pitanja jer želiš naučiti, samo shvati da ovo s cijenom nije nikakvo učenje nego lijenost i iskorištavanje tuđeg vremena.
Stoga te molim da prihvatiš da ljudi na ovom forumu također imaju svoj život i ne dežuraju ovdje na forumu da bi po tri put odgovarali na ista pitanja i da će ti pomoći ako to mogu, da te usmjere, da ti daju savjet ili da ti objasne princip nečega. Ali neće raditi stvari umjesto tebe.
Ako i nakon ovoga budeš i dalje uvrijeđen i sarkastičan s stavom "mislio sam da ćete mi pomoći, a sad oprostite, neću više ništa pitati" onda ćeš potražiti drugi forum i nikome ovdje takav uvredljiv nećeš nedostajati.
Toliko od mene.