Eto, broj 3. je gotov, ali to je tek ono što će postati dio neke povijesti koje ćemo se s veseljem sjećati u narednim godinama.
Ova naša mala izložba kao event izgleda dobro, dobro je prihvaćena i sad treba samo dalje dizati letvicu. Vrijeme je uprskalo cijeli petak ali je zato nadoknadilo nedjeljom koja je umjesto prognozirane kiše ipak bila super i izmamila ljude van. U dva dana je među drvcima opet prošlo par tisuća ljudi.
Za uspjeh su zaslužni Radovan, Adrian i Draženka, Jevgenij, Helio, Marija i Andrija, a sretan sam što su nas posjetili i Luc de Fuc i zeko1986. A gore navedenih prvih 5 su također bili velika pomoć pri sastavljanju i rastavljanju cijelog ovog događaja. Andriji i Mariji zahvala na prelijepoj maslini koja je bila zvijezda izložbe. A svima skupa "daj pet" za zabavno ali i edukativno druženje.
Danas je dvorac Batthyany ponovo u početnom stanju kao što je bio u četvrtak.
Moji Ludbrežani očekuju da iduće godine i ja donesem još koje drvo osim onog crnog duda, jer da "nakon 5 godina valjda nisam tek početnik", a Anima misli da trebam početi žicati kako treba i kad treba. Haha :)
Evo, trenutno sam u postprodukciji, ali imam definitivno previše snimljenog materijala, a premalo vremena, pa moram izabrati najzanimljivije kadrove da smontiram neki video i fotogaleriju. Čim završim objavit ću, a dotad uživajte u Adrianovom videu tamo iznad.