Sve je u pitanju koliki su vam apetiti. Walter je to jednom dobro objasnio kazavši da ako nikad nećete igrati Wimbledon ne znači da ne možete igrati tenis i uživati u njemu.
I još nešto. Netko će lakše napraviti bonsai od materijala kao na gornjim slikama nego od odličnog materijala. Ovo gore su prilično tipični materijali koji nemaju mnogo opcija. Kvalitetni materijali su često jako komplicirani i nude mnogo opcija a to početniku može prilično otežati posao, što i ne mora biti nužno loše
Ja sam zato da se uvijek potrudi naći maksimalno kvalitetan materijal. Mislim da će vam pogotovo nakon 10-ak godina rada na njemu biti drago da ste uložili u nabavku kvalitetnih temelja.
Ma kakav Wimbledon, ja hocu da budem Lewandovski
Mozda ne dobije priznanja kao Ronaldo ili Mesi, al kad blesne na momentima on zaseni ovu dvojca i te kako: U polufinalu LS, protiv Reala zabio im 4 gola. A kad je usao u drugo poluvreme protiv Wolfsburga, za samo 9 min. zabio im 5 gola! I mene sad briga shto zlatne lopte dobijaju Mesi i Ronaldo...
Salim se. Sigurno da bi uspeo u necemu, apetiti treba da budu veliki, inace ne bi brzo napredovao. A Kolko ces uspeti nezavisi samo od tebe, vec i od okolnosti u kojima se nages. Jos treba i mnogo truda da se ulaze i uspeh je tu. A ako si i nadaren, e, onda ides na Wimbledon.
A uspehu se raduju ne samo igraci, vec i treneri, pa okruzenje igraca: menageri,doktori...i svi oni na neki ili drugi nacin su doprineli uspehu... onda i mi navijamo i radujemo se za nekog igraca)))...
Vazno je da volimo SPORT i da nam je ljepo!
Od loseg startnog materijala, samo profesionalac moze da napravi do negde dobar bonsaj, pocetnik nemoze to...
Radovan hvala ti i tebe shto si aktivan na forumu, mi ne samo shto ucimo od vas, nego nam je vazno i vase misljenje, i kolko vise pisete na forumu, toliko i nasa motivacija raste. U tom smislu ja bi apelirao i ovim drugim starijim clanovima da se malo vise aktiviraju. Za sad to Adrian radi, od Brko bi volio vishe da se uklucuje, vidim da cita forum, Mansa, Zen bi mogao da nas nauci mnogo is drugog ugla, Alex, GAL,Don, Peraja, Drigi...
Jurica, LONICERA, Lila, Josip, Sanjinko su aktivni. neznam koga sam propustio...
M&A vi kad niste na Wimbledon ili kad vidite da skrecemo s pravog puta)))
ja sam malo skrenuo sa teme