Mene, kako dolazi vreme za vagenje, uhvatila yamadori groznica
Shetao tu okolo pre neki dan, vreme je bilo oblacno, pa nashao neke kandidate za vagenje. Danas rekoh sebe: daj poslikaj i stavi slike na forum i pitaj dal da ih vadish. Ako ne vrede da se ne mucis gabe: vagenje, zalevanje...a i da ne gomilam svashta!
Shta znam, mene opet neki su rekli da ne vadim drva, dosta je ovo shta imam, prvo da se ucim na njih a potom druge...
Al ja nemogu se suprostaviti groznici
i samo <profesinalne bolesti>mogu da me sprece da ne vadim jamadori
, u posljedne vreme noge neshto me bole, pa se bojim da nece izdrzati celu yamadori sezonu.
A zasto i ne vadit!? Sto vishe to precu da savladam tehniku a to shto mi se ne sviga mogu pokloniti nekome
I tako idem i slikam, neke ilex koji sam video pre nisam mogao da ih nagem...Na jedno mesto bio je jedan ljepi Alepo bor koji se strasno mrdao, imao je mnogo povrshinskog korenje, njega znam josh iz proshle sezone....al nisam stigo do njega i gle josh jedan takav slican, ne tako ljiep al vidim ima dosta kornje! mrdam ga, kao da je na kamenu plocu nema centralni koren....malo jace mrdam i odlepih ga
!!..shta da radim morao sam ga uzet sa sobom
E sad poshto kornje ima kilometar, nisam ga nishta kratio, stavio sam ga u trening posudu, dobavshi samo pumice, shta mislite jl ima sanse da prezhivi? Da ga trzim pod senku?