sličan si meni i ja bi sve da znam odma.evo ti ono šta sam pisao u temi drilanje.
rezime:velika drva velike brusilice,ona INGCO JE DOBRA,mala drva jedna dremel ili proxon(zbog onog drilla šta sam ti link poslao),plus neka einhell jeftinija za onaj drill sličan svrdlu(taj ti nevibrira puno i lagan je i ove nekvalitetnije ga mogu izdržat).ali ako imaš eura na bacanje uzmi obe dremelice one s oznakom 4000,tako nekako(najskuplje su).
kažem s ovim šta sam ti napisao ti je dovoljno za radit.
evo ono šta sam u temi drilanje pisao
evo ovaj dril,moj ima dva noža,i skida drvo ko lud.za njega sam kupio dremelicu jer predpostavljam da ima kvalitetnije ležaje i opremu(al ko će znat),držim ga na jedno 16,17 tisuća okretaja i za manje promijere debla,grana(do promijera 40 mm)je čudo.gledaj ja ti imam dosta drva za drilanje,dosta velikih i šta mi se dogadjalo ove godine,radim s onim"malim terierom"(pogledaj početak teme ima slika)i onda mi baš treba ona freza kao svrdlo izgleda da bih neki kanal napravio.i onda stani skini Teriera pa stavi ovaj drugi,i tako u nadogled i to mi smeta ful,a i nije dobro za steznu glavu non stop odvidaj zavidaj.ja ču kupit veliku još jednu s potencijometrom i staviš drilove i udri.tako i dvije male,identično kao i ovo s velikim brusilicama.ovo ti sve pišem ako ćeš kopati i imat velika drva,ako nečeš onda su ti dvije male ravne dremelice ili koje već sasvim dovoljne.
ako nije šta jasno udri s pitanjima. i da ovo šta je gore napisano je "proživljeno,dotaknuto,odradjeno"