Gle sad nju, partibrejkericu....ne valja model...
Slažem se da je ovaj model koji si stavila bolji po performansama, ali.... 3.000 i više kuna za stroj od 750W je prilično profi opcija. A kad kažem profi, onda mislim da ne mogu uzimati iz kućnog budžeta nego trebam od bonsaija zaraditi da bi u bonsai uložio, a da bi i dalje živio u sretnom braku.
I trebam imati dovoljno (znači puno više) drva za drilanje.
A 700 kn, 400W bez potenciometra je hobi alat za koji se može pokušati sa: "Moju si ja kupiti ovu drilericu? Ha? Mogu... mogu???? Pliiiiiz!" i odraditi par dobrih i korisnih djela
i možda uspije.
A ujedno je dovoljno jak da može tjerati Potterovog Terriera. Eto, to je ideja, nema 400W po toj cijeni nigdje i ničega....
Naravno svi ćemo sanjati o modelu s potenciometrom... makar, bitovi za drvo su napravljeni da koriste brzinu, pa mi potenciometar ne bi falio, a za bušenje rupa mogu običnom bušilicom koju već imam na 3000 okretaja za 100 i manje kn. No to je moje mišljenje, ovaj mali je hobi model na akciji, iako zbog njega također možemo reći da se radi o skupom hobiju.
Svakako, tko si može priuštiti, nabavit će profi alat (koji je bolji od hobi alata) i neće pogriješiti, tu si u pravu...
A jednog dana možda bude višak koja plaća za jedan ovakav stroj...