0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Je li djeluje ovo ili da ostanem na provjerenim metodama
Citat: Helio - 04-04-2016, 11:53:16Je li djeluje ovo ili da ostanem na provjerenim metodamaNisam još provjerila .... moram kupit sol Koma mi je čupkanje po posudama .... djetelinu sanjam
Mare možda će me puno ljudi ovdje smatrat luđakom , ali ja špricam sa Cidokorom i do sada nisam izgubio ni jedno drvo.Špricam sa malom ručnom pumpicom od 1l kad nema vjetra i samo na nekih par centimetara od supstrata , vjeruj mi puno jednostavnije i brže nego čupkanja korova.
Ma provat ću ja sutra,mučila me ova šalica iz recepta pa sa malo matematike i googla ispada da je cca 200-220g jedna šolja te soli, a ovo je magnezij sulfat ili ti ga njihov epsom salt.Cidokor isto spada u kategoriju dozvola pa idem kemijat s ovim.
Koma mi je čupkanje po posudama .... djetelinu sanjam
..ocat u kombinaciji sa detergentom pa to aplicirat u supstrat u kojem vam raste bonsai?.. pazite da vas ne vide zeleni
Citat: rerom - 05-04-2016, 11:36:07..ocat u kombinaciji sa detergentom pa to aplicirat u supstrat u kojem vam raste bonsai?.. pazite da vas ne vide zeleni Ocat za povećanje kiselosti tla,deterđžent za insekte,di je problem, ne može bit ekološkije.