Pozdrav svima...Moje ime je Nil (a ovo sve oko mene to je crno bijeli svijet
), monah sam, zhivim u jedan manastir u Grchkoj, inace sam makedonac. Bonsajem sam se zarazio otprilike pre godinu dana, slucajno videci fotografije po netu. Trazio sam da kupim jedan za sebe i kupio jedan mali ljiepi acer... Posle toga trazio informacije kako se bonsaj odrzava...i tako sam stigo do ovaj forum. Ovde moram da se zablagodarim svima koji ucestvuju ovde, osobito onima koji su sazdali i odarzavaju ovaj forum ili tachnije, ova Shkola Za Bonsaj. Tu sam upoznao i Sashka (mansa), koji mi daje saveti oko moje pokushaje sa yamadorija (pozdrav Sashe), al najvise za sada gnjavim Jurica (Hvala Igor). Moram osobito pozdraviti A&M, verovatno bez njih ne bi bilo nishta, po meni oni su najiskusniji i imaju najljepsha drva. Samo Sebastijan moze da se pohvali istim kvalitetom ( Sebo hvala za klipove). Zao mi shto nema Mario, sa njim forum je bio zhivlji.... Stvarno dobra ekipa ste ovde svi Sivac, Brko,Cajko, Adrian, Gal, Don... ima vas puno da vas ne nabrajam...Jos Drazhenku pozdravljam zato shto mi lajkuje na fejsu novoizvagena drva...
Al sam se raspisao
...
Slike od moih yamodorija cu da postavim negde drugde, po slobodno kazite shta mislite, dal imaju potencijal i kako mogu da se formiraju...naravno ako prezive ...