zen dragi prijatelju,nemoj se ljutit al moram ti odgovorit,totalno nevezano za temu,ali nema veze.iskreno dijeluješ mi totalno zbrčkan glede izjava,rečenica,itd.
pa prva tvoja rečenica je bila: "Listopadno drveće ne bi smjelo imati puno velikih ožiljaka, jer jako ružno izgleda kad ",prvi komentar.ja sam to shvatio kao "to što ti Sanjine radiš je kurac jer listopadno drvo,ono koje je lijepo,poželjno,ovo,ono je bez ožiljka,a ovo tvoje je....,tako sam ja shvatio(možda krivo), sad napišeš:"Nitko nikoga ne tjera da radi na svom drvetu na ovaj ili onaj način.",po meni(možda ne kužim)jedna rečenica kosi drugu,jer ovo šta sam odradio po tebi iovako nema smisla,"jer listopadno drveće ne bi......",al ni to mi toliko ne smeta,već savijeti o radovima koje predpostavljam da ih nisi radio,jer vijerujem da ih nebi predlagao i to predlažeš nama početnicima,sori nisam vidio da si Sebi napisao:"grančicama od kojih bi trebalo graditi kostur krošnje a tek kasnije drilati."..,a na ovom filmiću od sebe grančice su možda neznatno deblje,ponavljam nisam vidio da si njemu predlagao ovo kao meni
ma nemoš mi dat savijet da drilam kad je krošnja u nekoj kasnijoj fazi(vijerujem neformirana),kad je i s ovim batrljcima od grančica borba da ih ne pokidaš,znači nisi to nikad radio,predpostavljam da nisi(ili me razuvijeri).
mislim da si mi i za drilanje prije dao savijet za pjeskarenje ili tako nekako,ela hello,pa koće tu aparaturu nabavit ili platit komoru i majstora da se s time bavi,alo hello.
ma naravno da je na ovome forumu debata poželjna,al barem ona koja donosi neku korisnu informaciju,iz koje izvučeš pouku,itd,a ne ove di me brkaš,buniš. I oprosti mi malo na tonu poruke ništa osobno