0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mare...tu smo. Nikada nismo stvarno ni otišli. Oprostit ćete mi ovu ignoranciju i neaktivnost...stvarno mi je bilo teško razdoblje. Sve će po malo doći na svoje.
Citat: gal - 29-01-2016, 19:00:28Citat: Sandev - 28-01-2016, 20:40:24Moje mišljenje je...Ooo, Sebastijane dugo te nije bilo! Baš mi drago da si opet tu. Falila su tvoja britka mišljenja! Ak smijem pitati, jel završila internetbonsaiapstinencijsk faza? Volio bih vidjeti napredak tvojih stabala, zasigurno ih nisi zapustio?! LPCitat: Marija - 29-01-2016, 20:30:40Sebaaa, vrati seee Dragi moji....Gale...jest..pomalo ćemo završavati bonsaiapstinencijsku fazu...ovo proljeće će biti radno. Moram. Puno posla oko drva nagomilano čeka. Trebala mi je ova pauza. Svašta mi se izdogađalo.U svakom slučaju...nisam zapostavio drva...barem zdravstveno ne...kozmetički će se stvar urediti za neko vrijeme uz malo žice i rada škarama.Mare...tu smo. Nikada nismo stvarno ni otišli. Oprostit ćete mi ovu ignoranciju i neaktivnost...stvarno mi je bilo teško razdoblje. Sve će po malo doći na svoje.:)
Citat: Sandev - 28-01-2016, 20:40:24Moje mišljenje je...Ooo, Sebastijane dugo te nije bilo! Baš mi drago da si opet tu. Falila su tvoja britka mišljenja! Ak smijem pitati, jel završila internetbonsaiapstinencijsk faza? Volio bih vidjeti napredak tvojih stabala, zasigurno ih nisi zapustio?! LP
Moje mišljenje je...
Sebaaa, vrati seee
eh da, na povratku smo malo filozofirali sa Sanjinom
Jel neko primijetio da čuperke možete spajati pravocrtnim linijama u svim smjerovima i u sjecištima bude uvijek čuperak.... ko sjevernokorejska parada.... nova dimenzija ljudske gluposti...
Dajte najte, to mora biti neka zafrkancija, nije valjda to bilo tako izloženo