Super dečki
Sutra idem raditi neke izmjere tamo da procijenim koliko imamo mjesta. Ono što je za sad poznato....
Atrij je otvoren znači treba računati da kiša, ako pada, pada po drveću. Za lijepog vremena mislim da imamo debelu sjenu jer je sunce još relativno nisko u svibnju a zfrada je tri sprata. Do Atrija vodi veliki haustor, tako da hostovi neće pokisnuti. Složili bi kružnu (tj. kvadratnu) postavu okolo do zida, te jedan ili dva dvoreda s pregradom na sredinu. S obzirom da je u zgradi restauratorski centar glavni ulaz je preko noći zaključan i sve je pod alarmima, drva su na sigurnom. Dnevno otvaranje i zatvaranje izložbe prema dogovoru, kao što je bilo i prošle godine.
Ove godine Grad Ludbreg je preuzeo organizaciju cjelokupnog sajma, tako da neke logističke detalje rješavam direktno s njima.
Promidžbu također, ja ću riješiti grafički dio i ostalo što treba. Također će vjerojatno biti prigoda za još jedno predavanje, ali ne u Gradskoj vijećnici nago u dvorcu na katu, u svečanoj dvorani. Projektor i sve što treba je osigurano. Za eksponate idu stolovi prekriveni jednobojnom podlogom, mislim da će ove godine biti puno bolje vizualno jer neće biti u pozadini slika, niša i ispovijedaonica.
U Gradu sam najavio da bonsai izložbu možemo napraviti svake godine i dobio sam podršku za to tako da se unaprijed veselim.
Znam da je mnogima svibanj još miljama daleko, ali molim da razmislite o sudjelovanju. Naravno, poziv vrijedi i za sve koji nemaju drveće za izložiti, pa vrijedi poziv za razgledavanje, to je prilika za jedno druženje, upoznavanja, razmjenu mišljenja, koje će vjerojatno biti u subotu navečer. Za sve koji nisu bili u Ludbregu mogu pokazati što sve kod nas ima. Nastojat ću osigurati nekakve sponzore ako bude išlo. Za nekoga s većih udaljenosti riješit ćemo nekakvo spavanje bude li potrebno. Izložba se postavlja u četvrtak 5.5 a sprema u nedjelju iza 18 sati. Toliko za sad....