0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ja ovih dana intezivno trazim tenisit..i jedan covjek tu doslovno selo do mene ima teniski teren a s njegovim sinom sam imao bend paa mi je taj rekao kako svako proljeće mijenjaju tenisit i ovog imaju doslovno ne znaju gdje će s njim...ići ću sebi malo prosijat i tako to pa mozes ti sigurno pokusat tako kod nekog. budući da je riječ o moru dolje ima sigurno puno terena
Citat: josipivesic - 08-01-2016, 21:20:45Ja ovih dana intezivno trazim tenisit..i jedan covjek tu doslovno selo do mene ima teniski teren a s njegovim sinom sam imao bend paa mi je taj rekao kako svako proljeće mijenjaju tenisit i ovog imaju doslovno ne znaju gdje će s njim...ići ću sebi malo prosijat i tako to pa mozes ti sigurno pokusat tako kod nekog. budući da je riječ o moru dolje ima sigurno puno terena Evo ja nasao covijeka tu u ck koji drzi teniske terene kaze da ima nesto sitnijeg i krupnijeg samo da kazem sta mi treba.Da kad god bude narucivao mogu doc uzet koliko mi treba
Hvala Vidis toga centra se nisam sjetio a najveci je :) Hvala tiZnaci sad imam koga pitati ako bude jos kakvih pitanjca?? HahahPozdrav