Ovih dana sam intezivno hodao okolo i tražio kandidate za vađenje u proljeće. Volio bih s vama podijelit neke pa da čujem mišljenja. Nakon godinu dana sam uz dosta iščitavanja foruma i neta povećao kriterije pa krenuo u malo konkretnije i ozbiljnije formate...trenutno imam samo fotografije (loše
) jedne bukve. ostale dobijete čim se ovaj snijeg istopi koji pada svu noć i evo nagurao na 30ak cm :P Ova bukva je debljine do nekih 20 cm i ima naglo sužavanje...zbog loše kamere i kuta fotkanja ne izgleda bas toliko primamljivo na fotkama, ali u zivo sam ostao paf s obzirom da sam ovo nasao u nasim bosanskim sumama bez lopate kamenja
nebari je poprilično velik. malo sam ga naznačio bijelom linijom. I da...raste nekih 70ak cm uz veliku bukvu alii...ovaj ima svoj nebarij. inace nisam primjecivao takve nebarije na drvcima uz bukvu nego su imali jednu veliku zilu povezanu s velikom, na osnovu toga se tjesim da ovo drvo nema veze s velikim...ili ima ali nekom manjom zilicom. jer jer nemarij ima bas debele zile sa strana...steta sto nemam bolje fotke vec je mracak pado a iza devet sela
....nadam se da ce vam se svidjet