pozdfrav ekipa!!! ja sam josip ivesic iz žepča (majka bosna :D) inače studiram u hercegovini akademiju likovnih umjetnosti na sirokom brijegu i to kiparstvo. u 10 mjesecu ove god sam se zaljubio u ova drvca i odlucio sebi zbaviti pokoji lijep primjerak i uzivati...buduci da se skolujem za kipara i bavim se 3d formom, kompozicijom itd itd znate vec...smatram kako mi to ide dosta u prilog vec kod samog odabira drvceta. danas sam išao šumom i gledao bukve,,,,ma užasno puno dobrih primjeraka sam vidio sutra idem ponovo snimiti sve okolne šume i napraviti mapu te pribilježiti i naoštriti se za proljeće osim ako mi vi ne kazete da bi mogao stogod izvaditi i sada...prvenstveno ima najvise bukve...citao sam kako se presadjuje s pupovima i tako to....e sad problem je što ja sve sadim u običnu zemlju ili ti ga onaj kupovni humus. substrat nisam mogao danas naći. zapravo sam pronašao nešto ali nije ništa od onog navedenog na forumu takod a nsaim htio.
ugl da skratim
imam ja i pokoje drvce, tek: kineski brijest, grab, maslinu, smokvu, dunju, neko nepoznato (kada prolista saznat cu). ovdje cu staviti neke fotke...jer nemam sve fotkano. a u komentar cu staviti dvije danasnje bukve, sutra bolje fotke...danas samo demo
iii daaa kako mogu doci do tih substrata??? ima li tko iz bosne evo ja sam i u hercegovini pa da se malo uvezemo