Klupe možemo maknuti, ali ispovjedaonice na žalost ne. Ne pitajte zašto jer....
Slažem se da se inventar može dogovarati, ja ću vidjeti da što više osiguram ovdje tako da se ne mora tegliti autima. Netko od vas koji ste bliže ćete trebati jedan dan doći u Ludbreg da pomognete oko ideja za postavu. Kad budemo imali generalni plan ja ću od organizatora sajma nastojati izvući maksimum da se što više toga uključi u njihovu logistiku. Mogu nam poslužiti i oni uski pivski stolovi možda, a ja u KUD-u imam i 9 novih stolova 90x90. Bit će nešto i onih stalaka (stupova). Za nekakve pozadine moram još pogledati opcije jer ne vjerujem da igdje možemo zabijati čavle. Ne pitajte ni to zašto...
Uglavnom, nisam do sad bio ni na jednoj izložbi bonsaija, sve što znam je s interneta, i ne znam treba li izložba bonsaija strogo poštivati neki strogo definirani pravilan način izlaganja. Možda ovaj put ne treba No ipak, uzmimo u obzir da ne možemo napraviti sve vrhunski jer je ovo samo popratni događaj jednog većeg događaja. Cilj je poklopiti ugodno s korisnim i da u centru pažnje budu drvca, da osiguramo njihovu preglednost, populariziramo hobi, a da se usput malo podružimo. Svatko tko će sudjelovati će reći ima li sa sobom posebni stalak za svoje drvo ili mu ga trebamo osigurati ovdje. Znam da je i stalak i posuda i pozadina i akcenti i sve to drugo, sastavni dio slike, probat ćemo napraviti što bolje možemo.
A suiseki, zašto ne...