negdje lani u ovo doba počela sam čitati ovaj forum !! Trajalo je ovo čitanje do 3. mjeseca ove godine...dok nisam iskopala svojim rukama prvi "moj bonsai" !! Ali do pravog ulaska u šumu sa svojim učiteljem, promjenilo se sve.....sam gledaš sve neke mladice a učitelj stane pored nečeg kaj meni nije bilo ni na pameti vaditi već bi to iskoristila za loženje peći!!
Hoću ti reči.....počni čitati o vađenju yamadoria, naravno...prvo moraš naći kaj je yamadori!!! Imaš vremena do 2. mjeseca, usput češ naletjeti na tekstove o substratu u koji se sadi yamadori !!
Ili sve to preskočiš i odeš kod susjeda u Kaštele....ispadneš mala neozbiljna beba željna nove igračke !! Zato ti preporučujem prije....čitaj i gledaj filmiće....nakon mjesec dana čitanja odeš u Kaštele sa malom dozom predznanja.....a onda očima uliješ kod njih u sebe toliko da se utopiš u slici i riječi !!! Ako ne odustaneš u tijeku onih prvih 30 dana čitanja !!
Da, to je ta Marija o kojoj smo ti govorili !! Potrudi se postati njezinim šegrtom....možda njoj zatreba pomoć a ti nećeš požaliti ni sekunde !!!