bit ću malo dosadan,ali takav sam.kad sam pisao ovu temu ,zato sam je i stavio u "početnike"(koja ajde,de nije za početnike)mislio sam objasnit neke stvari glede drilanja,ali doživljenih,odradjenih(ako sam jasan).da znate kako se ponaša alat,kakve zamke se kriju oko toga,itd.
ok zen na informaciji glede pjeskarenja,i ovoga s vodom,ali šta da ja iz ovoga naučim osim da je to vizualno čudo.koji tlak je potreban,koja granulacija,kako to na drvo dijeluje,pod kojim kutem držati mlaz itd.ja radim u brodogradilištu i znam šta je pjeskarenje,ali samo šturo i znam da ni glede lima nije to tako jednostavno,a kamoli s živim drvima.
zato vas molim da probate stavljati"proživljene" informacije ili ovo šta je mare stavila slike:
PRIJE I POSLIJE DRILANJA(ako niste sudjelovali direkt u radu). ili neku kreaciju SA POČETKOM:kako krenuti(od crtanja linija,pa do redosljeda korištenja alata)i KRAJEM.
mene a i većinu ovdje ljudi interesira kako izdrilati rez i kako dati karakter ajmo reći nekarakternom deblu(ovo što je andrija izdrilao,ono iste debljine deblo s desne strane na slici)