Samo mi je zbunjoza malo zbog imena... pa nije valjda da imate baš o svemu isto mišljenje
ne znate što vas čeka ... npr. prepiranja oko toga koju granu ukloniti a koju ne ....
ko zna možda se tada preregistrirate odvojeno
Marija, naravno da nemamo isto mišljenje o svemu, vrlo često je
i
i
... Ali, zato ćemo imati za početak 2 drvca. Trenutno samo Elena ima svoje, a ja se kunem da joj nisam pipnuo ni grančicu ni listić
. Meni je uskoro rođendan pa ću dobiti svoje. Za koji dan mi vraćaju fotić pa ćemo staviti fotku Eleninog drvca da nam pomognete oko identifikacije i nekim savjetima o održavanju i rezuckanju. Ako nije problem, ne bismo se preregistrirali, jer već smo 2 godine na akvarij.net-u skupa registrirani i nema frke. Jedino ako vam treba član više
Evo prvog konkretnog pitanja - imamo doma 8 akvarija (7 biljnih i jedan ciklidni). Tjedno vršimo izmjenu vode u njima (dakle, redovito ih održavamo) pa nas interesira što mislite da se tom vodom koristimo za zalijevanje drva? Voda je u svim akvarijima čista, ribe su zdrave, biljke isto tako. U vodu se doadaju samo sredstva za pripremu na biljnoj bazi (uklanjanje teških metala) i gnojivo za akvarijsko bilje (mikroelementi, Fe, makroelementi K2HPO4 i KNO3) - treba napomenuti da su koncentracije dosta niske da ne bi alge prevladale.