I upravo ovo što Mare kaže...upravo si napravio ključnu stvar da bonsai scena u Istri, Rijeci i okolici procvate i NAPOKON krene kvalitetnim smjerom. Mrak
Ne odustaj...teraj dalje
I da vam nije na pamet palo osnovat klub
Živjelo druženje i pozitiva
mare ti si totalno van svih dogadjanja,klubovi su out,sad su udruge in!pa možda kakva udruga a jure?
vi stariji znate kakav je osječaj bio sudjelovati na radionicama kada je prvi puta došao u kaštele.mada sam ja imao informacije zbog filmića od tada,a i svih kasnije nastalih.mada kada ste s njim u živo to je sve drugačije.pošto sam ja frižak u svemu ovome još mi je sve više to nestvarno.nekog gledaš samo na filmićima,a sad odjednom s njim debatiraš o stablima.neznam kako vama starijima,ali mene fascinira kako sam ja što je više vrijeme prolazilo na radionici dobivao sve više samopouzdanja za kreaciju drva(normalno "lako"je bilo
sugerirat i rezuckat kada su drva jurina,ali i jure je to zanao i bez waltera samo mu je mali impulsić trebao).ja znam da je ovo za mene početak(veliki)učenja i nadam se da neću stati na ovome.vjerujem da ćemo u budučnosti juri više olakšati organizaciju u svim aspektima,pa da to postane jedna lijepa tradicija.