Ove šimšire, Radovane, su počele brstiti gusjenice rano ljetos, ali je bilo pravovremeno tretirano....tako da...tek su malo gricnule, a drugi val je špricano nakon 3 tjedna preventivno...i zaobišle su ga !! Ovi nisu iz mog dvorišta.... dala sam im drugu priliku za bolji život !!!! Moja je živica totalno gola...tek je počelo novo pupanje !!
Adrijane, bilo mi je zima pa nije izvađena, jelka il smreka....nisam na sigurnome, Radovan je možda boljeg pamčenja !! Dakle.....ako je izvadim...recimo danas..sutra...i držim u garaži na temp. do 14 stupnjeva i svakodnevno više puta špricam (kod svakog loženja...dakle svaka 2-3 sata) ipak još nebi bilo života !! Čak niti....ako je potkopam prije vađenja pa da vidim dal ima centralni korjen ili nema ??
Alex.....tvoja dnevnica mi je prihvatljiva !! Baš sam sretna...kaj se šimširi tebi sviđaju...ipak imaš ...ono nešto za prepoznavanje dobre robe...
A određivanje vremena za...
...pa..samo predlažem...pošto su ovaj vikend ludi dani....predlažem sljedeći vikend ili možda onaj iza, dakle odaberite 8.11. ili 15.11. ....samo predlažem...ja se vama mogu prilagoditi....meni je bitnije da vama ostalima odgovara vrijeme !! A vremenske prilike ili neprilike (ne vjerujem da će pasti snijeg !!
) pa mjesta ima u kući i za poveće društvance !! Roštilj u rukavicama je samo za onog koji će biti pored roštilja
a ostali ga prate kroz prozor !! A u slučaju jače hladnoće....pa prasence stane i u pečnicu !!
Ajde da vas čujem !!
Brkić.....da si drukčiji to nebi bio ti i trebalo bi te izmisliti !! Nemoj reči da si daleko...možda ti se otvori put...nikad neznaš kad uhvatiš prevoz !! Ako budeš imao prilike, dođi, napravimo radionicu i tebi u čast !
Kak si me skužil....pokazujem prve posude...
!!