0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Eto....sada se i ja osječam velikom !! Nadam se da su i Sanjin i Jurica svjesni koliko su razveselili jednog dobrog čovjeka !! A radost ti je priuštio i Radovan... s prvin stajlingom orjentalisa i zelenike !! Očito ti se dopalo kad si pola noći i prvu kavu proveo s njima guštajući !!
A bože sveti...a jeste se umirili kao da je vrijeme proljetnog vađenja ili žicanja !!! Mrtav forum .....sad znam kaj ste mislili kad ste napisali da sam "oživila forum" !! Nije mi u biti cilj smisliti i reči nekaj pametnog ..... jer to još godinama neću moći...kad mi svi ti izrazi sjednu na svoje mjesto....već da netko stavi kakvu sliku da imamo kaj komentirati.....iako je ovo jako suptilan, pametan i kreativan forum ....želim se dobro zabaviti ovdje i s veseljem sjedati pred komp a ne samo učiti, učiti....nego kao u pravoj školici, red učenja, red zabave !!I podijeliti svoje veselje sa vama !! Eto....mene neizmjerno veseli jedna mala divna zelenika...koja mi je bacila 2 mala i krasna listića !!! Naravno da ova zelenika ima "zaštitara" !!pa jedna predobra divlja maslina !!!(naravno od Jurice) pa ono o čemu sanjam od kad sam stigla u ove vode: pinus Nigra (od Jurice) pa još nešto sa popisa želja: carpinus orjentalis (poklon Sanjina) Prvi koraci prema.....prvom predbonsaijuEto...za vaše strpljenje....nagrađujem vas jesenjom slikicom iz mog Bonsai vrtića !!