Vidim ja Draženka da si pohvatala dosta toga što se tiće bukvi.Samo se nisi odmah mogla sjetiti.Previše sam ti napunio memoriju.Bukve ne rezati,moraju imati sitno korjenje i pupove pod obavezno.One krupne vadit ćemo zajedno i na licu mjesta procjeniti dali se isplati ili ne.To što je Draženka poslikala je ono što smo pronašli u njezinoj šumi,a da barem nešto vrijedi.Najviše od svega vrijede dvije bukve,koje imaju potencijala.Ostalo je materijal za učiti i trenirati se.Tako da ti nije previše žao ako rikne,a opet ako uspije,ta su ti drvca draga jer su prva i prirasla srcu.
Radovane, ona drvca, sa mog prvog yamadori huntinga, ma kako mi onog trena izgledala obečavajuća, sada kad više visim tu i gledan kaj ste vi vadili, liće mi na travke .... i zato dižem kriterije za yamadorie koje ću vaditi !
"one krupne vadit ćemo zajedno i na licu mjesta procijeniti dali se isplati ili ne !" E, to nebrem vjerovati...kopaš par sati i kad iskopaš vidiš da se s time ne isplati mučiti ! Ja ću svakog kojeg iskopam donijeti doma ! Uz onaj razgovor koji vodim s mojim cvijećem već 30 godina: možeš ti i dalje po svom...ali onda ideš u potok, a ako ćeš po mom...dugo ćemo se družiti ! S razlikom kaj kod yamadoria....oni neće u potok već u peć !
Vrlo malo mojih biljčica nije skužilo kaj to znači ! A pošto pričam i sa drvećem......
....nadam se lijepim rezultatima ! I mnogo učim ! Moram pod hitno po druge naočale za čitanje
Za učenje i treniranje ! Ja to sada hoću....ja to sada mogu !
Ušlo je u mene dosta duboko...i pošta sitno korjenje !
I da....moram poraditi na svom GPS-u...jer nisam poslikala ono kaj smo mi onda našli...nego ono kaj sam ja za 10-dana poslije toga uspjela pronaći u šumi !!!
Prvi koraci prema.....prvom predbonsaiju
Uploaded with
ImageShack.usMoram promjeniti boju trakica jer ova mi nije nešto uočljiva .....ili mi je netko pobrao oznake !!