Kak si ti uviđavan.....
nisi me htio prestrašiti
!!!
Ona "moja" pepelnica na hrastu, to samo ja brijem da je pepelnica, jer ne poznam pravu, kaj god da je....nakon 3 špricanja s tvojih fungicidom....hrastić je podivljao, baca grane sve u 16 !! Barem me hrastići nisu obeshrabrili !! Kad se sjetim muževih, pred desetak godina, 100 komada hrastića u teglicama i ni jedan
preživio....imam se ja čemu veseliti !! Fungicid nisam sav potrošila,ali drinovaču bome jesam !! Najviše po ovim problematičnim bukvama....ali i nakon toliko drinovaće...ne izgledaju onak kak bi si ja samo na pol, željela !! Imam bukvica sa mladim polmetarskim granama na sve strane ali...ove stare...
!! Vidiš, mogla bi Brku zamoliti za par bonsai krunica !!
Tvome dolasku se, kak i sam znaš, jako veselim, a o onome za nadoknaditi kaj je odapelo...mislim poraditi već ove godine, makar godišnji pomaknem za kraj 9. ili početak 10. mjeseca !! Nebrem ja dole na 3 dana...odma je to 13 dana ! Koliko god se muž ponudio da doma zalijeva, nije ni more bez njega ono kaj bi moralo biti
, a i dobro kopa
kaj da ti velim !!!! Mlađariji nebrem ostaviti na brigu, nemam ti ja baka servis kapilarno zalijevanje !