najprije da cestitam M&A za izlozeno stablo,bilo je na svom mijestu,samo stablo i izlozba u globalu sa acentom a pogotovo postolje-tableta,neznam ko ju je sklepa ali svaka cast.
gornije sam spomenuo na nasem 3K na Francuskom to kazem 3F.bi znacili;kolicina,kurcenje i kovanice-novac.ne ide mi u glavu ako ste primjetili;dobro plava napa stra koliko i sam ja pazite na platno ozad stabala i oni hoce uvesti sebe u najvecu expoziciju evrope,cekam komentare istocnih hobi-ista da ovu izlozbu komentiraju.da se nedaj boze napravilo u Hrvatskoj sa rubljem onako neispeglanim bez ukusa bilo bi belaja.
stabla su jako dobra ,ali ovu expoziciju nisam nikad vidio a sad sam siguran da i necu.
ne nalazim normalno da zaradjuju novac na tudjoj grbaci ili grbacama jer ne vijerujem da ce novac dijeliti sa exposantima stabala na prodaji knjiga i dvd-a.
u svakom slucaju nemojte mislit da pucam po savu,samo sam neurozan :histerical:i ja cu kao i vi nastaviti zivijeti i raditi(da ujutro moram ici radit)i baviti se ovim HOBIJEM
nadam se da vas nisam previse zadavio.
.