0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Nema pomoći na žalost. To je akcija u kojoj sudjeluje kompletna logistika, strahovito komplicirano preseljenje jednog pogona. Gotovo neizvedivo u zadanom roku. Strašan izazov. Previše ljudi sudjeluje u tome a da bi uopće mogao razmišljati o odgađanju, sada kada smo napokon dobili termin. Bez mene stvar ne može profunkcionirati i moram biti tamo. Da slomim noge, morao bi biti tamo u kolicima, toliko je važno.
Imam prazno mjesto u autu (berlingto), ima mjesta i za drvca. Je li netko zainteresiran za dijeljenje putnih troškova. polazak petak-povratak nedjelja. Pozdrav Zrinka
Ljudi ja bi volio doč na Dane bonsaia al sam daleko od kaštela i ostale obveze me spriječavaju Nadam se da postoje dani bonsaia i u zagrebu pa da če mo se vidjeti, a ako če biti opet ko ovaj put prijava onda ču i svoje primjerke donest Ljudi za sad nadam se da če bit fotki s tih dana pa da ču bar to pregledat
Nažalost, ja ove godine neću moći da dođem. Sve je bilo isplanirano, ali profesori su iznenada zadali previše obaveza, a ja sam ionako popustio u školi. Izvinjavam se Mariji i Andriji i želim vam svima da se super provedete.
Citat: Aleksa - 03-03-2008, 14:01:05Nažalost, ja ove godine neću moći da dođem. Sve je bilo isplanirano, ali profesori su iznenada zadali previše obaveza, a ja sam ionako popustio u školi. Izvinjavam se Mariji i Andriji i želim vam svima da se super provedete. Ideš sa nama na ljeto u München kod Palla, što te briga!
Eh.... To mi je utjeha u ovim čemernim danima....