Mislim da Zen nije mislio ništa loše i moram se složiti s njim.
Da se razumijemo tvoj vrt je jako lijep. U njega je uloženo puno truda, sasvim sigurno bih uživao u njemu, ljepši je od mog koji je samo obično dvorište, imaš prekrasne, raznovrsne i zdrave biljke, sigurno mu se dive svi susjedi, ali to jednostavno nije "Japanski vrt".
Što je "japanski vrt" ? Nemam pojma, ne mogu ti objasniti kao što ti ne mogu objasniti što je dobar film, što je dobra muzika, mogu samo reči ovo nije dobar film ili nije muzika koja mi odgovara. Ne mogu ti reči jer nemam pojma o filmu ni o muzici, pa ni o "japanskom vrtu". Da budem iskren mislim da ja ne bi mogao niti znao napraviti ovakav vrt kakav si ti napravio. Ali da ponovim, to nije "japanski vrt"
Da li se japanski vrt može napraviti na brzinu? Može. Uz poznavanje i poštivanje nekih pravila, gledao sam filmić u kojemu iz malog dvorišta, manjeg od tvojeg, u nekoliko naprave nešto što je puno bliže tom pojmu od tvog vrta, koristeći drvo, kamenje, sitni šljunak i tek po koje drvo. Pokušati ću pronaći taj film i staviti ga ovdje.