ja vaša drva više uopće ne bi zvao drvima u klasičnom smislu te riječi, jer to su sve samo ne uobičajena drva...to su kreacije majke prirode kojih nema bilo gdje i na svakom koraku... to su pronalasci neopisivih karakteristika koji se ne mogu nigdje svrstati... a iza svega još stoji vaš trud, predanost, i kilometri u nogama
...i tako dok mi obični smrtnici slinimo ko hijene na vaše kreature, vi pičite po svome i iznenađujete nas svaki put iznova i iznova...
jebate, pitam se svaki put "štooo pak sad slijedi?!?!"...to se nemre predvidjeti...preostaje nam samo da da se strpimo do slijedećeg puta, pa da nas ponovo "šokirate"...
ti miša, već me vilica boli koliko puta mi je tresnula o pod kad bi vi skopali nekaj "novoga"
Već tjednima, gledam, čitam, maštam i pravim kakav takav raspored za ono što slijedi u 3.-4. mjesecu !......pošto cijeli forum čitam od najstarijih postova, ima tema gdje mi je glupo nakon nekoliko godina od zadnjeg posta...ostaviti komentar ! Ili ono kaj želim napisati je napisano nekoliko puta !
Ali ove Lucove riječi moram citirati !! Kako je to j..... dobro napisao, kao da je iščitao sve moje misli od mojeg prvog ulaska na HBF !
Pitate se......kakav plan ona to radi za ono kaj slijedi u 3.-4. mjesecu ? Kaj se tu ima planirati ?
Pa gle : kako je i inače moj muž cijele dane u šumi, napravila sam plan da svaki drugi dan ode u drugu šumi i snimi situaciju ! Kada dođe doma, uz serviranje ručka....primam izvještaj ! Opaki plan, jel da ??
A ovi yamadoriji iz serije 2013. izgledaju tak fantastično, mrak .......pa mi je lakše ako gledam vaše prvoizvađence i kak Donna veli.....dižem ljestvicu sama sebi !!