Pa izgledaju kao bonsai ,imaju iste kvalifikacije kao neki mogu narast do 2 i nešto metra i iste debljine kao fikus mogu bit(što veličina i je i prolaze kao bonsai) .. -ne želim se ponavljat pitao sam za savjet što bi bilo najbolje mene je samo zaenteresirao stil šumice nemora bit taj stil ta vrsta može imati više stilova.To što se večinom uzgaja kao kučna biljka me ne zanima.Samo je rezultat na kraju važan recite mi koji to elementi te biljke ne prolaze uvjete za bonsai?
...pa gle, i ova brokula izgleda kao bonsai, na internetu se prodavao krumpir-bonsai, pa razna bonsai-sjemena... primjera zlouporabe ljudske naivnosti ima bezbroj, ipak je to povrće kao što je ovo tvoje, recimo kaktus. Postavio si pitanje
na ovom forumu gdje
se nitko time ne bavi, svi redom ovdje smatramo da se bonsai kao i svugdje u svijetu radi od vrsta koje spadaju u red drveća (i opet ne može od svog drveća), zato i dobivaš odgovore kakove dobivaš... Želiš li šumicu od sukulenta, samo naprijed, možeš to i nazvat bonsai šumicom u krugu svoje obitelji i prijatelja, ali mi to na ovom, a i bilo kojem drugom bonsai forumu ti to naprosto nećemo smatrati bonsajem, a na kraju zašto se uopće time i opterečuješ, sadi i uživaj ...