0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
...zapravo su dvije biljke (jel se uopče kombiniraju dvije biljke? )
Nije problem s posudom za akcent ako stoji kraj bora u prevelikoj posudi
Citat: Mario - 09-05-2008, 14:24:43Nije problem s posudom za akcent ako stoji kraj bora u prevelikoj posudi ... kak se samo usudiš!
... takav mi je dan, osječam se nesalomljivo završil sam sve fizičke radove oko kuće i ovo mi je vikend za opuštanje kojeg sam već poćeo
Citat: Mario - 09-05-2008, 14:34:57... takav mi je dan, osječam se nesalomljivo završil sam sve fizičke radove oko kuće i ovo mi je vikend za opuštanje kojeg sam već poćeo ... bioprognoza je izgleda povoljna! PS/ preuzimanje dlijeta ću (ak nije problem) odgoditi za slijedeći tjedan, bio sam prazaposlen, a ovaj vikend imam ob. obaveza...
završil sam sve fizičke radove oko kuće i ovo mi je vikend za opuštanje kojeg sam već poćeo
Citat: Mario - 09-05-2008, 14:34:57završil sam sve fizičke radove oko kuće i ovo mi je vikend za opuštanje kojeg sam već poćeo ... kak si u zabludi! Kad imaš kuću fizički radovi idu u ciklusima i to u: tjednim ciklusima, ciklusima godišnjih doba, godišnjim ciklusima i višegodišnje-adapterskim ciklusima... Kad si između dva ciklusa, tad imaš taj blesavi osječaj konačne gotovosti...