Jest, dobro Don kaže...vi ste naša repka za Noelanders....Duda i ja smo se prvo spremali ići, pa onda se nekako ta ideja razvodnila. Zbog nikakvih drugih razloga osim nedostatka vremena. Noelanders nam iziskuje sigurna 3 dana, makar i avionom, a uz sve druge stvari koje želimo a ne možemo si vremenski priuštiti, nekako je ove godine ispalo tako. Znate, svi ti klinci oko nas, uz naše redovite poslove, pa još želiš malo i u prirodu otić nešto tražit...iskopat. OK, rekao sam si, ići ćemo sigurno barem svaku drugu godinu i na taj način sam si oprostio i utješio se što nismo ove bili.
M&A vaše drvo mi je izgledalo super. Nekako, i sam sam razočaran mejnstrim ukusom i pobjedničkim drvetom ali...ne mogu reći niti da sam očekivao više. To je kao i na svim velikim šouovima...ne pobjeđuje nužno i najbolje..ukusi su problematična stvar.
Ako ostvarimo plan za ovo proljeće (zbog toga ću si oprostiti nedolazak na Noelanders) i odemo na 15estak dana u Japan, biti ću zadovoljan. Za sada plan je takav. Želim si obići sve jake bonsaističke kuće...pogotovo oko Omiye...želio bi posnimati puno toga i pofotkati...vidjet ćemo. Opet je najveći problem vrijeme, slobodno vrijeme i moja odsutnost s posla. S druge strane, prilično sam se zapalio za taj plan.
Čestitke M&A još jednom. Mislim da ste dostojno i uspješno obranili hrvatske boje na Noelandersu.
Gledajući fotke ponuđenog, drvo vam je bilo među prvih 5 ili minimalno 10 drva,
po meni. Od ostalih stvari...ima jednostavno previše japanske konfekcije i uz to nepojmljivo mi je kakva diletantska drva
također uspiju doći do takve izložbe.