0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Odite na Pallov blog. Pisao je!!!!!!
JEDNI OD NAJZASLUŽNIJIH OSOBA ZA PALLOV DOLAZAK SU DRAGO I KATE IZ NOVOG TRAVNIKA. DRAGO SEZONSKI ODLAZI KOD WALTERA I POMAŽE MU U VRTU, VEĆ GODINAMA. POSREDOVAO JE PRI NJEGOVOM DOVOĐENJU. MOŽDA JE RADI TOGA CIJELI OVAJ DOGAĐAJ PROŽIVIO NA NEKI DRUKČIJI NAČIN, SIGURNO DA JE OSJEĆAO ODGOVORNOST DA SVE ORGANIZACIJAKI BUDE U REDU....DRAGO SE POČEO I SAM BAVITI BONSAIMA PA VJERUJEMO DA ĆE NA RADIONICI DOGODINE SUDJELOVATI. . A KO ZNA MOŽDA I JOŠ KOGA DOVESTI IZ BOSNE...
Napisala sam mu komentar na blogu u ime svih nas.
I ja sam zbrljao par riječi na svom meksikan english
Za one koji nisu vidjeli, postavio je još slika na blogu
Sto mu je ono Gal napisao u dojmovima?http://walter-pall-travelogues.blogspot.com/2007/05/bonsai-in-croatia-part-9.html
Evo i ja sam napisala par riječi. Samo vi ste svi na stranici 9, a ja na 10. Dakle, oborit ćemo sve rekorte koje je pall ikad odrao i nakon toga dobio komentare i hvalospjeve.
Citat: helleborus - 09-05-2007, 13:49:18Evo i ja sam napisala par riječi. Samo vi ste svi na stranici 9, a ja na 10. Dakle, oborit ćemo sve rekorte koje je pall ikad odrao i nakon toga dobio komentare i hvalospjeve. A što ćemo kad smo u kolektivnom deliriju (barem neki od nas)...