Dakle, ovaj gospon je fenomenalan. ZAšto? Prvo sama njegova pojava. Način na koji razgovara, koliko je pristupačan u razgovoru, kako se odnosi prema ljudima, način na koji razmišlja- njegova sloboda misli. Pod tim mislim koliko mu je malo važno što govore sve knjige i koliko mu je malo važno što netko ima za reči. Ne u smislu da podcjenjuje i ne cijeni druge nego u smislu da za sve već unaprijed postavljene standarde traži objašnjenje ZAŠTO. Ništa ne uzima zdravo za gotovo zato što je netko tako rekao ili napisao nego sam želi znati koliko je istine u tome. I to sam provjerava pitajući druge stručnjake ili iz vlastitog iskustva- a toga stvarno ima.
Naučila sam toliko puno da sad niti ne znam što istaknuti. Morat ću onih 7 ili 8 sati snimljenog materijala pogledati još nekoliko puta da sve sjedne kako treba.
Mislim da nam je dao puno komplimenata i da je svjestan koliki smo potencijal, ne vjerujem da bi to govorio da stvarno ne misli tako. Vrlo je duhovit i odličan predavač, zanimljiv i svaka rečenica je nova lekcija. Što god sam ga pitala, onako sa strane, odgovarao bi vrlo znalački, jasno, sa tonom primjera. Čovjek definitivno zna što radi i to što radi je mrak.
Htjela sam reći Mariji kak nas je ostavila u subotu bez da nam je rekla gdje da odemo jesti pa smo lutali sat vremena, ali iskupila se mocarticama u nedjelju- pa evo zaboravljeno.
Drago mi je što smo se svi upoznali i mislim da ste odradili vraški dobro posao. Slijedeće godine idemo dalje,a do tada treba utvrditi netom stečeno znanje.
Andrija kaže da će kroz par dana počet zaboravljat pomalo.... samo ti napiši što si zaboravio pa ćemo te mi drugi podsjetiti.
Dobro da vas je dvoje pa ćete se odlično dopunjavati.
Mi već dva dana pričamo o dojmovima i svemu što smo naučili novo i što nas je totalno iznenadilo, otvorilo oči i razbistilo glavu.
Ovakve radionice vrijede više nego hrpetina knjiga. Hvala svima koji su se mučili i gnjavili s organizacijom, bilo je odlično, Prostor je fenomenalan, atmosfera je bila odlična, glave pune, srce na mjestu. Pall je nezaboravan.