Uf, baš je dobro bilo. Prvi puta u živo vidjet kako netko radi na bonsaiju, prvi puta žicat pod nadzorom, prvi puta rezat i oblikovat pod nadzorom, moć postavit pitanje, moć postavit glupo pitanje :-D i općenito provest cijeli jedan dan sa ljudima koji su navikli radit sa početnicima i znaju sve naše greške prije nego ih napravimo... neprocjenjivo.
Jedino šteta što nismo imali dan ranije teoretski dio pa skupni odlazak u rasadnik, jel je ovako na školi bilo materijala za koje je čak i meni apsolutnom počtniku bilo jasno da su upotpunosti neupotrebljivi. Ali, i ovako smo (barem ja) naučili neizmjerno mnogo. Radujem se sljedećoj inkarnaciji ove škole, a bome i Donovoj najavljenoj.
Mislio sam oglasiti početnički tečaj ovih dana
Nadam se da si to ozbiljno mislio :-D
Na tečaj je došo momak koji je samo fotkao (dobro, na kraju je malo i radio :-D) ali je pri prijenosu slika na moj stik došlo do greške tehničke, tako da evo samo dvije slike sa mog moba. Na prvoj slici se moj Juniperus Blue Star vidi skroz desno kad je već bio prepolovljen, a na drugoj slici je konačni rezultat.
Sve u svemu, izvrsno provedena subota :-)