Bok ljudi.
Evo da vam se malo javim. Jutros me dočekao odlazak na posao i svakotjedna kolotečina. Kako god ovakvi događaji bili sjajni i potrebni, umore čovjeka. Ali, uz toliko pozitivne energije, umor traje vrlo kratko i brzo se zaboravlja.
Kevina Willsona mislim da ne trebam komentirati. Tip je otkačen i jednostavan, drag, iskren i izvoran. Mislim da je tip pravi umjetnik u pravom smislu riječi. Znate li da se prije bonsaija bavio crtanjem i da mu je fantasy omiljeni žanr kojim se bavio?! Kasnije, kaže, prenio je to u drveće. Mislim da je poseban i svoj...a to se cijeni. Barem u mojem svijetu. Neke njegove riječi i rečenice neću moć zaboraviti nikako...npr, kada kaže..koja je razlika između dobrog i lošeg driftwooda, veli, mora biti misterije, tajnovitosti u njemu, kao žena u halterima i hulahopkama , uvijek je bolje kada se ne vidi sve. I to je i pokazao u praksi...kako se to radi. I kaže, uvijek moraš negdje pri dnu drveta imati pixie hollow ili fairy hollow (vilenjačku udubinu-rupu-jazbinu, vilinsku rupu) gdje sjedi vila.
Mnoge još fenomenalne stvari nam je govorio i nasmijavao nas je do suza.
Također, jako mi je drago da ste svi došli. Mislim da nas je bilo jako puno i to me veseli. Super da smo se okupili i podružili. I hvala vam svima koji ste došli izdaleka i toliko se potrudili. Nadam se da vam se isplatilo...što zbog bonsaističkog znanja što zbog atmosfere i dojma, nadam se da ste zadovoljni.
Dečki i cure iz Mađarske bili su predragi, kolege Slovenci također su se odazvali u nemalom broju...hvala vam svima. Nadam se da vam je bilo dobro.
Osjećaj zajedništva i prijateljstva je uvijek silno ispunjujuć i plemenit, i sva muka oko organizacije i truda brzo se zaboravlja.
Drago mi je da su došli dečki iz Istre, Jure i Stefano, drago mi je da su došli i Zen i Hrvoje.
I na kraju, Duda mi je bila divna, siiiilno mi je pomogla i sve je odradila savršeno i bez ikakve suvišne riječi. Puno hvala mojem Čajkecu i Dončeku, bili ste super, pravi oslonac i velika pomoć.
Imam preko 10 gigabajta videa i fotki. Moram to sve editirati i posložit. Mislim da će prvi video biti već sutra, a onda ćemo pomalo, svaki dan nešto...do kraja tjedna bude gotovo. Naravno, odmah stavim na forum.
Pusa svima i hvala vam na podršci još jednom.