Drago mi je da ste se sretno vratili.... i žao mi je kaj mi nismo mogli na večeru. (nije više bilo mjesta jer smo se sjetili prekasno rezervirati
). Izložba je bila fenomenalna. Kad počneš sve razgledavati i kad vidiš koja je to količina predobrih drva... ostaneš bez teksta. Zanimljivo mi je bilo i to kaj ovo vaše drvo, koje je totalno ludilo, među svim onim drvima ispadne prosječno. Nemojte se slučajno naljutiti, ali drvo vam je mrak. Samo pokušavam korigirati svoj filing prema izložbi.... Naime, kad počneš redom gledati drva navikneš se na to da su sva mrak i počneš nekako misliti da je to sve prosječno dobro i da svi mi možemo vrlo lako, ili s relativno malo truda imati tako nešto. Ali to definitivno nije istina. Jer ako jedan WP ili Mauro kažu da je ova izložba za izvaliti se od dobrih drva onda to govori ja mislim dosta o njoj. Uostalom mi smo se dva dana petljali oko svih drva i nekako kao da nam nije bilo dosta.
Malo mi je žao kaj neka drva nisu bila dobro osvjetljena pa su izgledala neupadljivije od drugih koja su, možda realno i bila lošija, ali s dobrih osvjetljenjem ostavljala su bolji dojam. No, svi kažu da je ovo sad u ovom novom prostoru puno puno bolje nego prošlih godina pa vjerujem da je ovo samo još jedan korak ka boljem i da će iduće godine biti još bolje. Mislim da je vaše drvo bilo na jednom takvom dosta nezahvalnom mjestu. Nažalost kao što kažete niste mogli tu puno birati. Npr. sjećate se onog drva koje je bilo sa suprotne strane od vaše i prvo po redu na polici? Bilo je odlično osvjetljeno i na super mjestu i sigurna sam da je bilo više zapaženo. To je drvo realno lijepo, ali meni je vaše bar dva koplja iznad tog drva.
Da, megalomanska drva su uvijek najimpesivnija i pobjeđuju. Nisam sigurna jel to baš i meni naj, naj. Ovaj pobjednički pinus je stvarno lijep, ali bilo mi je i nekako ljepših. Onaj Ulmus minor (mislim) bio mi je skroz mrak. Puno manje drvo, ali kad ga vidim imam filing da gledam ogromno staro drvo nasred livade..Možda sam ja samo tipično žensko pa mi se više sviđaju ona nježna drva...
Svaka čast M&A ... nadam se da ćemo u nekoj budućnosti i mi imati prilike s nekim našiim drvom na tako važnu izložbu.
Zanimljivo mi je bilo da Nolander nema pojma da je Hrvatska na ovoj izložbi prvi put. Mislim da uopće nema pojma kaj je to 'croatia', haha