Bilo je fenomenalno, bar meni. Atmosfera je bila više nego ležerna što je doprinijelo odličnoj atmosferi i lijepom zajedničkom druženju. U subotu navečer bili smo u gradu, prošetali ih, pokazali im najzanimljivije... onda smo je fino najeli (doduše ni Boban nije što je nekad bio - bar ne S-u). Legli u krevet oko pola 2 ujutro. Nisu ovo baš bila laka dva dana. Danas sam skoro zaspala na poslu.
Mauro je iznimlno komunikativan, pun savjeta za crnogoricu (naime uglavnom smo ga o tome i ispitivali). Vidjeli smo tehniku savijanja grana (nije baš onako kako smo prije mislili), uspostavili odličan kontakt. Pronašli prijatelja. Znate ono kad smo pričali kad je došao Pall kako smo odskočili 10 godina unaprijed, i sad imam takav osjećaj... kao da smo napravili ogroman korak, crnilo se u glavi razbistrilo, ili se bar počelo rasbistrivati. I osjećaj je dobar.
A ono naše drvo. Presretni smo kako ga je složio. Sad je preko zime dobilo počasno mjesto ispred prozora tako da ga cijelu zimu možemo gledati kroz prozor
Mislim da se na slikama baš ne vidi najbolje, ali i Čajkov mali mugo izgleda odlično, stvarno!!! Čovjek definitivno zna, ima oko, viziju.... i još je tako pristupačan. Što bi čovjek više i mogao poželjeti. Pozvao nas k sebi- navodno ima najbolju zbirku u cijeloj europi... I jako je cool oko svega. Bilo je iznimlno zanimljivo slušati njegov pogled na bonsai kao umjetnost, njegov odnos prema drvima, njegovu želju za napretkom.... ma sve je bilo
Hvala svima koji su došli. Nadam se da vam je bilo korisno i lijepo s nama.