0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Supstrat za brezu je isti kao što se preporuča za sve drugo,nema razlike.Kad bi smo znali odakle si onda bi ti mogli i preporučiti gdje što kupiti ili kod koga,ovako..
Citat: Radovan - 02-10-2010, 20:30:16Supstrat za brezu je isti kao što se preporuča za sve drugo,nema razlike.Kad bi smo znali odakle si onda bi ti mogli i preporučiti gdje što kupiti ili kod koga,ovako.. iz zagreba sam,pa molim vas ako mi mozete reci di i kaj kupiti.
ok i kolko bi doslo kad bi nabavio sve od zemlje kaj mi treba,za jednu dobru mješavinu.
Citat: Indigo dijete - 03-10-2010, 00:13:15ok i kolko bi doslo kad bi nabavio sve od zemlje kaj mi treba,za jednu dobru mješavinu. 1kn/L , do 3000L , preko toga ti dam popust Ak ti treba par litara za jedno drfce, to ti poklonim, samo dođi po subtrat
ma ne,nemam ja tolko toga,imam u planu oko 5 drvca zasadit,pa kolko bi mi trebalo?
Citat: Indigo dijete - 03-10-2010, 17:05:52ma ne,nemam ja tolko toga,imam u planu oko 5 drvca zasadit,pa kolko bi mi trebalo? ...meni za jedno drvo treba 1/2L a za drugo mi treba i 100L.Kak da ja znam kolko tebi treba. Odredi si limite posuda pa ih zbroji po litraži i tolko ti treba !
i jos jedno pitanje,jer bi mi imao prodat koje bonsai drvce do 1000kn i koje to ako ima?hvala